15. heinäkuuta 2009

Ihanaa puuvillaa, lallallaa

Kuvitelkaa tähän sellainen tyttömäinen riemunkiljahdus. Mie nimittäin omistan nyt 14 kerää Novitan Luxus Cottonia! Sain tänään neuletapaamisessa vinkin (kiitos!), että Citymarketissa on edullisia lankoja. Otin vinkistä vaarin ja käväisin kaupassa - enkä tosiaan lähtenyt kotiin tyhjin käsin. Pengoin alekoria varmaan kymmenen minuuttia ja lopulta löysin tarvittavan määrän vihreää Cottonia. Haluaisin tehdä tällaisen ihanan mekon, jos langanmenekki ja mitat edes jotenkuten täsmäisivät Cottonin kanssa. Tällä kertaa taidan ihan oikeasti tehdä mallitilkun. :)

Taustalla näkyvät Tennesseet tahtoivat kans mukaan, enkä mie raaskinut jättää niitä kauppaan. Niillekin olisi jo vaikka mitä suunnitelmia, mutta taidan kuitenkin ensin keskittyä muihin projekteihin.

Pitsineuletakki valmistui, mutta siitä ei tullut ihan niin kivaa kuin olin toivonut. Palaan sen tiimoilta myöhemmin asiaan kuvien kanssa. Pari pienempää työtä on ehtinyt valmistua tässä välissä, mutta toinen niistä on hyshys-juttu, enkä siten uskalla paljastaa sitä toistakaan, koska se on melkein samanlainen.

2 kommenttia:

jonnahah kirjoitti...

Tässähän tätä puuvillalankaa nyt on!:) Mä edelleen mietin, että pitäiskö mun mennä hakemaan sitä Citymarketista vai ei. Pitäis ensin kehittää joku projekti..

Miia kirjoitti...

Suosittelen! :D Aika paljon niitä lankoja oli mennytkin, kun viimeks kävin Cittarissa kattomassa (ja vähän ostamassakin...;). Ne on nyt niin halpoja, että vaikkei oliskaan suunnitelmaa, niin kannattaa ostaa reilummin. On sitten, mistä valita! Miusta on tullut kamala lankahamsteri...