14. kesäkuuta 2009

Lomatunnelmia

Valkoinen pitsineuletakki ei sitten valmistunutkaan ajoissa työkiireiden vuoksi. Mutta eipä tuolla ollut niin väliä, Kefaloniassa oli niin lämmin, että neuletakki olisi saattanut olla sinne liian kuuma. Neule on edelleen puoltatoista hihaa vailla. Nyt miulla pitäisi kuitenkin olla taas aikaa neuloa. :)


Kefaloniassa oli ihanaa. Aurinkoa, kukkia, rantoja, meri, kukkia, vuoria, tavernoita, kukkia... Vuokrasimme skootterin kolmeksi päiväksi ja ajelimme sillä pitkin saarta. Se oli kyllä tosi hyvä investointi, kävimme paikoissa, jonne ei olisi tullut jalkaisin tai bussilla mentyä, ja saimme muutenkin mennä ja tulla oman aikataulumme mukaisesti. Kävimme myös yhtenä päivänä melomassa kajakilla. Sekin oli elämys! Sinä päivänä tuuli aika hurjasti, joten alussa vähän hirvitti, mutta kun olimme päässeet mereen (suoraan aaltoja päin vain, huh), vaikein olikin jo takana. Lounaaksi maistuivat leipä, tsatsiki, tomaatit ja vesimeloni. Vesi oli uskomattoman kirkasta!


En ottanut neulomista mukaan reissuun, koska ajattelin, etten ehdi kuitenkaan syventyä mihinkään. Enkä olisi varmaan paljon ehtinytkään. Olimme melkein koko ajan menossa jonnekin. Ennen reissua ehdin neuloa pienen pussukan mp3-soittimelleni, mutta siitä en taida ottaa kuvaa, koska lopputulos ei ole kovin hääppöinen...


Reissussa rähjääntyy ja niin edelleen. Onnistuimme molemmat saamaan loman jälkeen jonkun kesäflunssan. Toivottavasti flunssa väistyy pian, sillä ajattelimme mennä juhannuksena vaeltamaan. Sitä ennen aion kuitenkin ehtiä myös neuloa. Onneksi neuletakin pitsikuvio on helppo, joten tekelettä voi hyvin neuloa samalla kun katselee telkkaria. Valkoinen väri on alkanut vähän tympäistä... Mutta sehän tarkoittaa vain sitä, että neule täytyy saada nopeasti valmiiksi. :)

4 kommenttia:

Piiku kirjoitti...

Ihanat puitteet lomalle!
Tervehtymisiin.

Anna-Maija kirjoitti...

Ihania kuvia, ollut varmaan tosi kiva, rentouttava reissu! Miekin oottelen pääsyä melomaan, anoppi varmaan rahtaa kajakkinsa joskus mökille.. =)

Miia kirjoitti...

Kiitos, Piiku. Kyllä tämä olo alkaa pikku hiljaa tästä parantua. On muuten aina kiva tutustua uusiin bloggaajiin! :)

Kiitti, Anna-Maija, reissu oli todellakin rentouttava. Töitten kanssa meinas melkein tulla stressiä, kun oli niin paljon tekemistä. Viimeisen työn sain lähetettyä lähtöaamuna. ;) Eli loma tuli todellakin tarpeeseen. Savitaipaleen kauniissa maisemissa on varmasti mukava meloa, ja taitaa ne aallotkin olla siellä vähän maltillisempia. :D

Omppumato kirjoitti...

Aivan ihana lomapaikka!
Tuonne haluaisin itsekin joku kerta matkustaa :).