27. heinäkuuta 2009

Eksyin Ravelryn ihmeelliseen maailmaan

Vietin koko lauantaiaamun Ravelryn sivuilla. Olin jo aiemmin kirjautunut sivuille, mutta nyt vasta ehdin tutustua niihin tarkemmin. Voi että, siellähän on vaikka mitä! Yritän nyt jatkossa panna neulomukseni myös sinne. Minut tosiaan löytää sivuilta nimellä Villis.

Otsikko yrittää kömpelösti vihjata, että katsoin eilen ensimmäisen jakson sarjasta "Eksyin Jane Austenin maailmaan" ja ihastuin ikihyviksi. :)

4 kommenttia:

A-K kirjoitti...

Mä katsoin kanssa kyseisen jakson! Mitä parhainta ajanvietettä! Ei ehkä uppoa niihin, jotka eivät Ylpeyttä ja ennakkoluuloa tunne, mutta minuun ainakin kolahti. Ja kovaa

Miia kirjoitti...

Aivan, kyllä auttaa paljon, jos tuntee kyseisen teoksen. Mie oon ollut Austen-fani ainakin jossain määrin jo pitkään, joten odotin tuotakin sarjaa ihan innolla (näin siitä etukäteen mainoksen). Vielä kolme osaa tulossa! :D

Miia-Rebekka kirjoitti...

Miltä kanavalta tuo sarja tulee/on tullut? Harmittaa kun en oo huomannut. Yritin jo Areenalta löytää mutta ei siellä mitään näkynyt.

Ylpeys ja ennakkoluulo on mun ihan suosikkisarja ja -leffa.

Miia kirjoitti...

Se tulee sunnuntaisin kakkoselta klo 21.00. Näyttäisi tulevan uusintana heti maanantaina päivällä. Vielä on kolme jaksoa tosiaan tulossa, joten kerkeet varmaan juoneen mukaan!