22. heinäkuuta 2009

27

Synttärit. Mikä ihana (teko)syy lahjoa itseään langoilla! :)

Pirkkalankaa Tampereen-matkalta.

Kaikki rakkaat ovat kaukana, mutta onneksi on puhelin ja facebook. Päivän kruunasi avokin veljentyttären puhelimessa laulama onnittelulaulu. Niin herttaista!


Vietän illan itsetehdyn sushiannoksen, punaviinilasillisen, eilen neuletapaamisessa aloitetun (tai puretun ja aloitetun) tunikaneuleen ja tuoreiden mansikoiden parissa. Niin, ja Terry Pratchettin.* Oh, joy.

*Ajattelin vihdoin katsoa digiboksilta Pratchettin kirjaan pohjautuvan elokuvan. En ole vieläkään kyllästynyt graduni materiaaliin, kuvitelkaa! Kirjailijan verbaalinen iloittelu on kyllä jotakin aivan uskomatonta. Tutustukaa, jos ette ole vielä sitä tehneet. Olen tainnut harrastaa tätä aivopesua jo ainakin kerran aiemminkin... ;)

7 kommenttia:

hillanen kirjoitti...

Onnea syntymäpäivästä, aivan ehdottoman hyvä syy langanostoon (no mikäpä ei minun mielestäni olisi, mutta kuitenkin)! Hyvältä kuulosti kaikki, sushi on esimerkiksi aivan taivaallinen asia (nimimerkillä söin sitä viime viikolla kahdesti) :) Pratchett puuttuu valitettavasti vielä yleissivistyksestäni, tarkoitus olisi korjata asia piakkoin.

Omppumato kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää!
Ihanan lahjan olet ostanut :).

A-K kirjoitti...

Kivan värisiä lankoja! Täytyypä tutustua Pratchettiin, jos en vielä ole tutustunut. Äkkiseltään ei tule mieleen... :)

Miia kirjoitti...

Hillanen: Kiitos! Tällä viikolla olikin hyvä tehdä sushia, kun avokki ei siitä oikein tykkää. Hän on nyt koko viikon työmatkalla. Ja tosiaan, kun kerran keittää riisit, niin sitten siitä riittää ainakin kahdeksi päiväksi. En osaa ikinä tehdä tarpeeksi vähän. :)

Omppumato: Kiitos! Lisäsin siut muuten Ravelryssä kaverilistalle, kai sopii? :)

Anna-Kaisa: Kannattaa tutustua Pratchettiin. Se kirjoittaa humoristisia fantasiakirjoja, joten se saattaa vähän karsia lukijoita, kaikki kun ei fantasiasta tykkää (en itsekään siitä niin hirveesti aina välitä, mutta se huumori, se huumori...:).

Flikka kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut! Mä ainakin keksin jos jonkinlaisia (teko)syitä lankojen ostoon, viime aikoina se on ollut "kun se oli niin halpaa". :) Kerro muuten sitten kun sun chiliprojekti etenee.

Omppumato kirjoitti...

Toki sopii Ravelryn kaverilistaus :).
Hetken ihmettelin, kuka on nimimerkin takana ja sinähän sieltä paljastuit :).

Miia kirjoitti...

Kiitos, Flikka. :) Miulla on tuntunut välillä karkaavan mopo ihan kokonaan käsistä markettien lankaosastoilla nyt, kun on ollut alennusmyyntejä. Mutta nyt on sitten moneen paitaan jo langat, eipähän tarvitse lähteä varta vasten enää etsimään. ;D Panin muutamaan ruukkuun chilin siemeniä, toivottavasti ne lähtevät itämään. Tänään taas kirjastolle illalla. :)

Omppumato: Joo, minähän siellä. :D En tosiaan tajunnut kertoa, että olen siellä nimimerkillä Villis (Miia oli varattu).