24. kesäkuuta 2010

Shalom

Shalom Cardigan valmistui jo parisen kuukautta sitten, mutta en vain saanut aikaiseksi kuvata sitä. Nyt kun ulkona on yli 20 astetta lämmintä, onkin hyvä hetki pukea villatakki päälle ja mennä pihalle napsimaan kuvia... Muokkasin alkuperäistä ohjetta osittain Ishin ohjeiden mukaisesti, osittain omasta päästä. Halusin takkiin pitkät hihat ja napit alas asti, koska tiedän, että sellaiselle takille minulla on käyttöä. Olen erityisen ihastunut langan huikaisevan keltaiseen väriin. Ja tietysti nappeihin. Isä teki kauniit napit katajasta. Ne tuoksuvat yhä!

Malli: Meghan McFarlanen Shalom Cardigan
Lanka: Novita Isoveli, 500 g


Leppoisaa juhannusta!

5 kommenttia:

Omppumato kirjoitti...

Aivan upea neuletakki. Väri on niin pirteä ja lämmittää varmasti sekä kehoa että mieltä talvella. Napit ovat todella hienot ja arvokkaat.
Oikein hyvää juhannusta!

Flikka kirjoitti...

Ihanan pirteän värinen takki! Varmasti lämmittää kunhan ilmat vähän kylmenevät. Hyvää juhannusta!

Miia kirjoitti...

Kiitos, Omppumato ja Flikka. Tässähän melkein jo odottaa, että ilmat viilenisivät, niin pääsisi käyttämään neuletta... No ei sentään, nautitaan nyt näistä ihanista kesäkeleistä ensin! :D

Unknown kirjoitti...

Vitsit, näin tämän Ravelryssä ja oli niin kaunis, että piti tarkistaa blogistasikin. :P

Monesti olen tätä mallia ihastellut, mutta nyt harkitsen vakavasti kokeilevani tätä itsekin. Näyttää istuvan tosi hyvin!

Miia kirjoitti...

Kiitos. :) Mie tykkään tästä villatakista tosi paljon, se on ollut harvinaisen paljon käytössäkin. Tee ihmeessä itsekin oma Shalom!