22. lokakuuta 2009

Tunnustus


Sain tunnustuksen Seraynalta. Kaunis kiitos! Tarkoituksena on listata viisi itselle tärkeää asiaa, joten tässä tulee oma listani:

1. Rakkaat ihmiset. Perhe on miulle tosi tärkeä, samoin ystävät. Vaikka en olekaan mitenkään yltiösosiaalinen yksilö, niin en tulisi toimeen ilman rakkaitani. Eli perhe (sanan laajassa merkityksessä) ja kaverit (niin vanhat kuin uudetkin), tykkään teistä!

2. Terveys, sekä fyysinen että henkinen. Tykkään lenkkeillä, koska siitä tulee niin hyvä olo, mutta myös henkinen hyvinvointi on tärkeää. Olen usein miettinyt, että olen mielummin köyhä ja onnellinen kuin rikas ja onneton. Onneksi todellisuus ei ole yhtä mustavalkoinen, mutta tajusitte varmaan pointin. :)

3. Työ. Olen edelleen tooodella onnellinen, että olen saanut oman alan töitä. Ehdin olla maisteriksi valmistumisen jälkeen puolisen vuotta työttömänä, joten työpaikan saaminen oli mahtava juttu. Vaikka freelancerin toimeentulo ei olekaan ihan yhtä turvattu kuin "normaalien palkansaajien", olen silti erittäin tyytyväinen.

4. Harrastukset. Teen käsitöitä, luen ja lenkkeilen. Talvisin hiihtelen, mutta en veren maku suussa (paitsi joskus). Tykkään myös pyöräillä. Omistan ihanan maastopyörän, joka on valitettavasti jäänyt tänä vuonna aika vähälle käytölle. Kaupungilla pyörin vanhalla tavispyörälläni, jonka olen saanut joskus ala-asteella (!). Kyllä, pyöräni ikä lähentelee kahtakymmentä vuotta. Ja koko on jäänyt pieneksi jo aikoja sitten, mutta ei paljon (pienelle ihmiselle pieni pyörä). Uusi on kyllä jo harkinnassa.

5. Luonto. Tämä kohta sisältää tavallaan tuon edellisenkin. Luonto antaa voimaa, mutta myös rauhoittaa. En tiedä, pystyisinkö asumaan ihan keskellä kaupunkia. Olemme myös avokin kanssa kiinnostuneita vaelluksesta. Vaikka kammoankin hämähäkkejä. Ja vähän myös sellaisia jättikokoisia muurahaisia, joita oli Salamajärven kansallispuiston polut täynnä.

Pannaan hyvä kiertämään. Luovutan tunnustuksen edelleen Heidille, Anna-Maijalle ja Tikrunmamille.

1 kommentti:

Tikrunmami kirjoitti...

Upeita kuvia kotikotoasi!

Kiitoksia tunnustuksesta, pitääpä joku päivä julkaista tuo.