28. toukokuuta 2013

Kerrankin ajoissa...

...vai erittäin pahasti myöhässä? Sovitaan vaikka niin, että olen ajoissa, ja myssy valmistui tulevaa talvea ajatellen. Kröhöm.

Taas yksi tekele, joka kuuluu sarjaan "ei tullut ihan sitä mitä piti". Kiva tästä tuli, tykkään oikeastaan tosi paljon. Myssy on neulottu kokonaan jämälangoista. Välillä vähän mietitytti, saanko kierroksen neulottua vai loppuuko lanka. Jännitystä elämään. ;) Mallia katsoin täältä, mutta en seurannut ohjetta sen tarkemmin, otin vain muutamia pieniä kuvioita mukaan. Olen neulonut tosi vähän kirjoneuletta, mutta ihmeen kiltisti silmukat käyttäytyivät. En nyt enää muista, mistä tuon silmien aloitusmäärän tempaisin, mutta sitä olisi ehkä pitänyt miettiä uudestaan. Tai sitten olisi pitänyt kaventaa heti resorin jälkeen. No, jälkiviisaus paras viisaus. Kavensin lopulta valmista myssyä vähän (eli taakse tuli sauma), jonka jälkeen myssy istui paremmin päähän. Tällainen siitä tuli:

Pöö


Ei tullut sitä köyhän naisen windstopperia, jota tuosta alun perin kaavailin. Tarkoitus oli siis vuorittaa pipo, jos siitä olisi tullut pipo. Mutta kun siitä tuli myssy, niin antaa olla. Ensi vuonna uutta yritystä. ;)

Jokohan nämä talvineuleet jo loppuisivat...

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kaunis on myssysi. Värit sointuvat kauniisti yhteen.

Miia kirjoitti...

Kiitos. :) Kannatti näköjään säästää kaikki pienetkin jämälankanöttöset. Eihän sitä ikinä tiedä, mitä niistä keksii!