29. tammikuuta 2013

Päivän asu

Täällä on ehtinyt valmistua vaikka mitä muutamia juttuja, mutta en ole saanut niitä kuvatuksi. Ai miksikö? No kun on koko ajan niin pimeää! Töistä tullessa on pimeää, ja viikonloppuisin aurinko ei suostu näyttäytymäänkään. Ainakaan kovin pitkään. Ajattelin nyt kuitenkin yrittää ottaa kuvaa uudesta huivistani heti kotiin tultuani. Päivän asuni ei vain oikein sopinut tyyliin. Olen oikeastaan aika kateellinen niille, jotka voivat pukeutua ihan fiiliksen mukaan ja laittaa aamulla päälle, mitä haluavat. Päivän asut ovat heillä joka kerta erilaisia. Miulla ne ovat melkein joka päivä samanlaisia. Käytännön sanelemia. Muutenkin hankin vaatteeni todella trendikkäistä paikoista. Katsotaanpa:

Urheilukerrasto: Prisma. Poolopaita: Robinhood. Lyhyet villahousut: äidin vanhat. Säärystimet: Seppälä. Villasukat: itte tehdyt. Toppahousut: Citymarket. Toppatakki: Erätukku. Pipo ja huivi: Seppälä. Rukkaset: saatu lahjaksi noin seitsemän vuotta sitten. Kengät: Intersport.  

Pyörä ja kypärä: Urheilu Koskimies.

Ou jea.

Säästän teidät kuvalta.

Tässä nyt kuitenkin niitä kuvia Wingspan-huivista (vaihdoin sitä ennen kotivaatteet päälle):
Nää värit on kyl vähän pielessä... otetaan mustavalkokuva!


Taustalla näkyy taulu, jonka valokuva on teetetty itse ottamastani kuvasta. Se on ihan oikeastikin mustavalkoinen. :) Kehykset ovat Ikeasta.

En tietenkään enää löydä vyötettä, mutta lanka on siis aikoinaan Vaasan Halpa-hallista ostettua käsityölankaa, täyttä keinokuitua. Käytin koko kerän, 100 grammaa. Huivista tuli vähän tynkä, mutta ei haittaa. Teen sitten ehkä joskus toisen, isomman, kivemmasta langasta.  On tämäkin ihan jees.

2 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

On kyllä kivat kuvat. Upea tuo huivi. Pidän tuosta mallista ja väristä.

Miia kirjoitti...

Kiitos. :) Huivi on osoittautunut ihan käyttökelpoiseksi yksilöksi.