3. heinäkuuta 2011

Ompelua ja tuunailua

Löysin Anttilasta ruudullisen jämäpalakankaan ja ompelin siitä parit tyynynpäälliset. Hintaa tyynynpäällisille tuli noin euron per kappale.


Sain serkulta kirjahyllyn, jota vähän tuunailin. Hylly oli alun perin vaaleampi, mutta mielestäni tuollainen tumma puu sopii paremmin kotini sisustukseen. Hylly purettiin, hiottiin ja vahattiin puuvalla, ja hyvä tuli (ja melkein kaikki kirjatkin mahtuivat ovien sisäpuolelle). Kiitos, A-M ja S, komeasta hyllystä! Kotiväelle myös kiitos hiomis- ja kokoamisavusta. :)

7 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Työ hylly on WAU. Tyylikkäitä tyynyjäkin olet näemmä ommellut.

Anna-Maija kirjoitti...

Hoo, tulipa siitä hieno! Tosi kiva kun hylly pääsi vielä hyötykäyttöön! Haluatko vielä tuon lintukankaan palasen..?

Miia kirjoitti...

Kaunis kiitos, enkulin käsityöt. :)

Anna-Maija, hyllylle on tosiaan käyttöä! En oikeesti tajua, minne olisin laittanut kaikki kirjani, jos tämä kaunotar ei olisi sattunut tielleni... :D Voisin ostaa sen kangaspalan siulta. Minkäs verran sitä olikaan, puhuitko että siitä vois saada tyynynpäällisen?

JenniH kirjoitti...

Ihana hylly! Tarvitsisin itsekin lisää kirjahyllymetrejä. Se on yksi niistä asioista, joita on aina liian vähän!

Mariskoolirivikin on aika karkki. :) Purettiin miehen mummon jäämistöstä pakatut laatikot yksi viikonloppu ja löydettiin sieltä kirkas skooli. Olin jo unohtanut ottaneeni sen talteen!

Paljon terveisiä sinne täältä. :)

Miia kirjoitti...

Moikka, Jenni! Tosi kiva kun kirjoittelit. :) Sitähän miekin, että hyllytilaa ei ole koskaan liikaa.

Halusin laittaa mariskoolit jonnekin esille, ja kun en ole vielä saanut seinähyllyjä paikoilleen, niin laitoin ne tuohon. Ja ihan kivoiltahan ne siinä näyttävät, eikä tarvitse pelätä, että hylly romahtaa alas. :) Laitahan siekin skooli jonnekin esille, sillä kauniitahan ne ovat! :)

Anna-Maija kirjoitti...

Siulle on jotain miun blogissa. :) Ja meillä edelleen se kangaspala, saa muistuttaa...! :)

Heidi kirjoitti...

Hyllystä tosiaan tuli loistava! Yksi nuppi pitäiskin kattoa ikean nippelilaatikoista mahtaisko löytyä sattumalta :) Vai onko se tallessa?

p.s. Mariskoolit näyttää aivan törkeän KAUNIILTA kun sisälle pistää tuikun.... ;)