5. helmikuuta 2010

I'm back - Olen selkä

Olen ollut tosi surkea bloggaaja. En voi enää vedota edes muuttokiireeseen. Mutta en jaksa ottaa tästä mitään pulttia. :)

Muuton jälkeinen elämä on kyllä ihan oikeasti ollut aika kiireistä, töitä on (onneksi) riittänyt ja muutakin tekemistä piisannut. Meillä on nyt uusi, ihana koti, joka on puolet isompi kuin edellinen. Meillä on yläkerta. Ja sauna. Ja pieni piha. Ja työhuone/vierashuone/harrastehuone. Uusi sohvakin saatiin tilattua vihdoinkin, sen pitäisi tulla viimeistään maaliskuun alussa. Asutaan siis nyt vuokralla rivitalossa, jos en ole jo maininnut.

Kukaan ei varmaan jaksa enää tässä vaiheessa kuulla joulusta, mutta kerronpa silti. Se nimittäin tuntui hujahtavan ohi ihan liian nopeasti. En ehtinyt kunnolla edes fiilistellä. Pari joululahjaneuletta valmistui vasta tämän vuoden puolella, koska en vain yksinkertaisesti ehtinyt neuloa niitä valmiiksi ennen joulua.

Veljelle tein sukat, öö, olikohan Nalle Colorista? Joo, tais se olla. Ja valkoista Nallea panin sekaan, kun muuten ei olisi lanka riittänyt.


Äidille tein Lacy Baktuksen, joka oli niin kiva malli, että saatanpa tehdä joskus itsellenikin. Lanka oli ostettu kirpparilta, en tiedä mitä oli. Huivin alta pilkottaa rahi, jonka isä teki minulle joululahjaksi. Se sopii täydellisesti kunnostamani tuolin kaveriksi. Kangas on samaa kuin tuolissa, samoin maali. Se on ihan täydellinen!


Isälle tein lapaset Temposta. Varsi on tarkoituksella lyhyt (ja ilman resoria), jotta lapaset mahtuvat rukkasten alle, joissa on aika leveä resori.


Sain muutes sinisestä vähäksi aikaa tarpeekseni...


Muoks.: Sukkien lanka taisi sittenkin olla Isoveli coloria, kun oikein tarkemmin mietin. En tietenkään löydä enää vyötettä mistään.

9 kommenttia:

Omppumato kirjoitti...

Kiva kuulla kuulumisiasi pitkästä aikaa! Kivoja ja käytännöllisiä joululahjaneuleitakin oli saanut neulottua.

Flikka kirjoitti...

Kiva kuulla, että olet päässyt kotiutumaan. Harrastehuone kuulostaa hyvältä! Ja sauna myös. Kivoja käsitöitä olet tehnyt. Joulu meni itselläkin yhdessä hujauksessa ja niin meni tammikuukin.

jonnahah kirjoitti...

Kuulostaa aika lailla täydelliseltä uudelta kämpältä, luettelit niin paljon mukavuuksia, että kuulosti ihan omakotitalolta;)

Miia kirjoitti...

Asiaa sen enempää suurentelematta, it´s good to be back. Kiitos, Omppumato. :)

Flikka, naureskeltiin avokin kanssa, että meillä on nyt työhuone/vierashuone/harrastehuone/KIRJASTO, kun huoneessa on yks kirjahylly. ;D Kaikki yhdessä näppärässä paketissa siis.

Serayna, olen monesti miettinytkin, että meijen koti tuntuu ihan talolta, vaikka "vain asunto" onkin. Tykkkään hirmuisesti! :)

Miia kirjoitti...

Niin ja siis vielä lisäykseksi, että kyllä meille olis pienempikin asunto kelvannut. :D Käytiin ensin katsomassa yhtä pienempää kerrostalokämppää, mut se oli aika huonossa kunnossa. Meinattiin kuitenkin ottaa se, mutta kun oltiin vuokratoimistossa, sinne tuli yks rouva tekemään irtisanomisilmoitusta rivarista. Ja just sitä ennen oltiin puhuttu, että rivari olis kiva. Sit myö saatiin se. Että sellanen tarina. :)

Jenni kirjoitti...

Tervetuloa takaisin blogailemaan ja ihanaa talven jatkoa sinne Lappeeseen! Kuulostaa tosi ihanalta teidän uusi koti, toivottavasti viihdytte hyvin. :)

Anna-Maija kirjoitti...

Saaks udella tarkemmin missä kohtaa asutte? Myö asuttiin kans sillon aikanaan just tuollasessa rivarissa vuokralla, Kiertokadulla... =) Se oli kyl kiva.

PS. Samuli käyttää aina tuota otsikon lausumaa, kuulosti tutulta..

Heidi kirjoitti...

Ja se koti ei vaan kuulosta kivalta, se todellakin on sitä. Viime viikonloppuna käytiin pikakierroksella, oisin tahtonu olla vähän pidempääkin, mutta ehkä me vielä ehditään! Mikko oli ihan valmis muuttaa samanlaiseen asuntoon, muttei vissiin ihan Lappeenrantaan saakka... ;) ja niijoo Miia, sait kehuja Mikolta...vaikutit kuulemma tosi mukavalta ja kiltiltä! :D <3
JA MIKÄ RAHI (tahtoo nähdä)??? Mä en nähny sitä teillä, vai onko vielä jossain Jemmassa?

Miia kirjoitti...

Kiitos, Jenni. Oikein ihanaa talven jatkoa siullekin. :) Nautitaan nyt tästä lumesta, kun sitä kerrankin riittää. ;D

Anna-Maija: Laitan siulle facebookin kautta viestiä. :)

Heidi, tulkaa ihmeessä joskus paremmalla ajalla uudestaan, niin ehditään höpistä enemmän! Oi, kiva kuulla että annoin hyvän ensivaikutelman. :) Mikkokin vaikutti tosi mukavalta. Se rahi on vielä meikäläisillä. Meinattiin, että jos iskä tois sen ja sen tuolin tänne sitte, kun se meijen uusi sohva tulee.