10. helmikuuta 2009

Rankka reissu

Harrastin extreme-urheilua viime sunnuntaina. Ajoin polkupyörällä lumihangessa Kädentaitomessuille. Autokin olisi ollut käytössä, mutta enhän mie nyt autolla, kun pyörälläkin pääsee... Pyörätiet oli aurattu varmaan viimeksi joskus perjantaina, tai siltä ainakin tuntui. En kuitenkaan viitsinyt kääntyä takaisin. Mitä lähemmäs keskustaa pääsin, sitä vähemmän tieltä löytyi "umpihankea", jossa oli helpompi ajaa kuin polulla, jossa on kävellyt jo kymmenen ihmistä (vaikka aurattu tie on tietysti paras tie). Pyörä nyki ja tempoi. En meinannut päästä kävelijöistä ohi, kun vauhti ei tahtonut riittää. Perisuomalainen kirosana käväisi mielessäni muutaman kerran. Ja kello oli kuitenkin jo yhdentoista kieppeillä, eli luulisi auraajien olevan silloin jo liikenteessä. Takaisin tullessa pätkä pyörätietä oli aurattu, mutta sekin lysti loppui äkkiä, kun ajoin kauemmas keskustasta. No, tää on tätä talvipyöräilyä... Muuten kyllä reissu oli oikein kiva. Jätin Miehen kotiin, jotta saisin rauhassa ihastella myytäviä tuotteita (vaikka eipä hän olisi lähtenytkään :)). Ja teinkin oikein kivoja löytöjä:


Forsman Tean Päivän piristäjä -yrttiteetä ja kaksi hauskaa POP designin tiskirättiä. Toisessa on Gazpachon ohje. :)


TitiTyyn kojulta löysin kaksi kerää BC Garnin Sock woolia. Väriyhdistelmä on aika kiva. Näistä tulee varmaan jotkut perussukat. Raidalliset sukat eivät välttämättä kaipaa mitään erityistä kuviota ollakseen näyttävät.


Ihana fuksianpunainen BC Garnin Lucca-lanka on myös TitiTyyltä. Hyllyssä oli paljon muitakin syötävän hyvännäköisiä lankoja, mutta tuo fuksia puhutteli miuta eniten. Mie vaan hypistelin ja ihastelin tuota lankaa, vaikken edes tiennyt, mitä siitä tekisin. Ostin silti. :) Tmi Pirjo Huhtakankaalta ostin vyyhdin lampaanvillaa sukkatarpeiksi. Kaunis lanka sekin, tuollainen luonnonvalkoinen.

Ei kommentteja: