26. tammikuuta 2009

MarioMyssy ja lapaset

MarioMyssy on ollut valmiina jo jonkin aikaa, samoin lapaset. Molemmat ovat olleet suht ahkerassa käytössä. Langan nimeä en tiedä, mutta veikkaisin, että siinä on mukana jotain keinokuitua, koska se ei juurikaan kutita. Olin nuorempana neulonut pipon, joka oli ihan liian iso (opiskelukaverini tokaisi kerran vilpittömän hyväntuulisesti, että onpas ihana spurgumyssy). Purin, vyyhditin, kastelin ja kerin. Lopputuloksena oli jotain 130-140 grammaa kivaa ruskeaa lankaa.Malli on siis Jatan MarioMyssy. Ohje oli tosi selkeä ja kiva! Myssy on sen verran reilu, että korvat eivät palele ja tukkakin mahtuu tarpeen vaatiessa sisäpuolelle. Ja kavennus on tosi nätti. Kiitos, Jatta, hyvästä ohjeesta. :)


Lapaset ovat ihan perusmallia. Vähän jännitti, milloin lanka loppuu kesken... Ei onneksi loppunut. Ja vaikka teinkin lapasista tyköistuvat, mahtuu niiden alle vielä ohuet sormikkaat. Ovat mukavan lämpöiset vähän kovemmallakin pakkasella, kokeiltu on. :)

3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Just ihanan värinen ruskea! Tiiäkkös harmittaa ihan SIKANA ettet ole Lemilläpäin viikonloppuna.. Mulla kun on tää loma ja näillä näkymin ollaan sinne kuiteski tulossa. Mulla kun ei noita vapaita viikonloppujakaan ole niin usein... :( -höh. Ei voi siis vaan mitään, mutta harmittaaharmittaa. Meinasin alkaa kans virkkaa/neuloo yhtä pipoa kun meinasin L:lle tehdä ystispvälahjaksi. ;) Pitäis hakee vaan langat, ja neuloahan voin mökilläkin kun ei muutakaan tekemistä ole :D

Omppumato kirjoitti...

Kiva myssy ja kivat lapaset :).
Tuo Jatan ohje on kyllä vallan mainio.

Miia kirjoitti...

Heidi: Joo, miekii tykkään tuosta ruskeasta (ja aika monesta muustakin sävystä, huom. uusi talvitakki ;). Miuta harmittaa kans tosi paljon, että täällä myö vaan jumitetaan, mutta matka on sen verran pitkä, ettei sitä kauheen usein voi tehdä ihan budjettisyistäkin. Olis kyllä todella kiva nähdä, täällä kun ei niitä tuttuja kovin montaa ole... Veikkaisin, että tullaan pääsiäisen tienoilla Lemille, joten jos silloin siulla on vapaata, niin sitte tuu mökille! Siellä on tosiaan mukava tehdä käsitöitä. Voi että, kateelliseksihan tässä tulee, kun ajattelee mökkiviikonloppua, saunaa, lumihankia ulkona (taitaa sielläpäin olla enemmän lunta kuin täällä)... *huokaus* No, onneks miulla on viimeinen hiha mambovilliksessä menossa, noin niinkuin piristeeksi. :) Ja bloggaahan se pipo sitten kun se on valmis!

Kiitos, Omppumato. :) MarioMyssy on todellakin yksi kivoimmista pipomalleista, joita tiedän. Ehkä teen joskus toisenkin... Mutta nyt tosiaan keskityn mambovillikseen.