1. marraskuuta 2008

Ei pääse viima korvia kylmettämään...

...koska minulla on uusi calorimetry. Tekaisin sen hihattimesta yli jääneestä langasta. Ei kutita! Ihan mahtava malli, näitä voisi tehdä vaikka joka takkiin sopivaksi. Musta on kyllä helposti yhdisteltävissä, mutta toisaalta minulla on vielä vähän punaista lankaa edellisen postauksen setin jäljiltä, joten ehkä teen vielä yhden... Nappi löytyi kotoa. Valikoima ei ollut suuren suuri, joten jouduin tyytymään valkoiseen. Mutta eihän se oikeastaan edes näy. Juu. Tykkään.Mainitsin kerran Miehelle, että pitää varmaankin ostaa eteisen vaatekaapin hattuhyllylle pari koria, joissa voisi pitää pipoja ja lapasia. Hylly kun on vähän turhan korkealla minulle. Lapaset ja muut tippuvat aina niskaan, kun yritän etsiä oikeita asusteita, koska pidän kaikkia ihan hyllyn reunalla. Arvatkaa ärsyttääkö. Mieluiten siis ottaisin koko korin alas ja etsisin sieltä. Siihen Mies totesi, että eikö olisi paljon helpompaa, jos omistaisi vain yhdet hanskat ja pipon. Vastasin sitten, että eihän sellainen käy päinsä... Niitähän tehdään koko ajan lisää. :)

Seuraavaksi aion tosin keskittyä Mambo-villatakkiin, joka on jo puikoilla.

2 kommenttia:

Omppumato kirjoitti...

Hieno calorimetry. Calorimetry on kyllä tosi käytännöllinen ja niitähän täytyy tunnetusti tehdä eri väreistä ja eri paksuisita langoista :).

Miia kirjoitti...

Kiitos, Omppumato. Tässä just suunnittelen joululahjojen tekoa, ja Calorimetry saattaa olla myös listalla, se kun on niin nopea tehdä (ja kiva pitää).

p.s. Parempi vastata myöhään kuin ei milloinkaan. ;)