5. huhtikuuta 2012

Haaste

Pieni ikuisuus on kulunut edellisestä blogipostauksesta. Kaikkea mukavaa on tapahtunut sillä välin, ja olen toki jonkin verran neulonutkin. Kuvia on tulossa lähiaikoina.

Sain jonkin aikaa sitten Heidiltä haasteen:

Jos minulla olisi kaikki maailman rahat, mitkä viisi (5) tärkeintä kohdetta hankkisin ilman materiaalisyyllisyyttä? Tämän jälkeen haastetaan mukaan viisi uutta haaveilijaa.

Hmm, mietitäänpä....

1. Ostaisin joko omakotitalon tai rivitaloasunnon, jossa olisi tarpeeksi tilaa (mutta ei liikaa) sekä sopivan iso ja suojainen piha. Talossa voisi olla kaksi kerrosta, iso parveke ylhäällä ja terassi alhaalla. Pihalle laittaisin kukkien lisäksi kasvamaan vähän perunaa, porkkanaa, tomaatteja, paprikoita, yrttejä ja muuta kivaa. Pihalla olisi tilaa myös puutarhakalusteille ja grillille. Ehkä myös omenapuulle.

2. Haluaisin talon yhteyteen varaston, jonka vieressä olisi autotalli. Siellä voisin sitten vetää haalarit päälle ja maalata ja silotella kunnon työtason päällä hiomakoneella puupintoja sydämen kyllyydestä. Tiedän, miltä tuntuu hioa puupalasia pää alaspäin rivitaloasunnon terassilla (sori vielä kerran, naapurit). Hiottujen pintojen lisäksi tuloksena on julmettu päänsärky.

3. Matkustelisin paljon. Kävisin yhä töissä, mutta koska rahaa ei tarvitsisi ajatella, voisin ottaa helpommin lomaa matkustelua varten.

4. Hankkisin kesämökin järven rannalta.

5. Ostaisin poikaystävälle moottorikelkan tai mönkijän. Tai molemmat. :) Muillekin läheisille ostaisin mukavia juttuja, ja antaisin rahaa myös hyväntekeväisyyteen.

Haasteen saa napata blogiinsa ken haluaa.

Ei kommentteja: