21. elokuuta 2009

Synttärilahjoja

Äiskällä oli synttärit toukokuussa ja iskällä kesäkuussa. Kävimme avokin kanssa Kreikan-matkan jälkeen kotikonnuilla, mutta siiheksi en ollut ehtinyt tehdä mitään lahjoja, koska yritin silloin ennen matkaa neuloa ahkerasti pitsineuletakkia. Kävimme viime viikonloppuna pikavisiitillä kotikotona. Nyt miulla oli viemisiä. :)


Äiskälle tekemässäni hiuspannassa on sama pitsimalli kuin valkoisessa pitsineuletakissakin. Veljellä on tässä kuussa synttärit, joten hänelle ja iskälle virkkasin tuollaiset kännykkäpussit. Voi olla, ettei niille ole hirveästi käyttöä, mutta miehille on niin vaikeaa keksiä lahjoja. Ei viitsi aina tehdä sukkia. :) Ja nuo olivat ihanan nopeat tehdä, toisen tein autossa. Napit vein äiskän nappilaatikosta. ;)

Mainitsenpa minäkin, että edustimme kolmisen viikkoa sitten Vaasan kaupunginkirjaston neulekahvilaa Stundarsin käsityöläispäivillä. Sää oli mitä mainioin, ihmisiä kävi paljon katselemassa töitämme, ja seura oli aivan loistavaa. Kivaa oli!


Roosa tunika on edelleen puikoilla ja edistyy tuskastuttavan hitaasti. Taisin joskus vannoa, etten enää ikinä tee ohuesta puuvillalangasta mitään, ainakaan paitaa, ainakaan isoa paitaa. Mutta se taisi unohtua jossain vaiheessa...

Otin muuten kotikotona pihapiiristä paljon kuvia. Palaan niiden tiimoilta asiaan ehkä jo huomenissa.

1 kommentti:

Anna-Maija kirjoitti...

Miulla on myös neuletakki ohuesta puuvillalangasta kesken. Ja on varmaan seuraavat 10 vuotta... alku meni nopsaan mutta nyt se on hyytynyt. :S