17. toukokuuta 2009

Uusia tyynyjä

Halusin olohuoneeseemme keväisempää ilmettä. Satuin löytämään sopivan värisen kangaspalan Anttilan palalaarista. Jos oikein muistan, niin pala maksoi kaksi euroa, ja palasta sai neljä tyynynpäällistä, eli yhden päällisen hinnaksi tuli vain 50 senttiä, ihanaa. Pihi minä hykertelee tyytyväisenä...


Olin aikaisemmin ostanut olohuoneen pöydälle vihreän pöytäliinan, joka on onneksi melkein samanvärinen kuin tyynynpäällisten kangas. Valkoisten sohvatyynyjen kanssa nuo vihreät ovat mukavan raikkaan näköisiä. Ei varmaan tarvitse erikseen mainita, että vihreä on lempivärini... :) Sisätyynyt ovat Ikeasta, muistaakseni Irma-nimiset.

Viime aikoina puikoilla on viihtynyt valkoinen pitsineuletakki. Sen kanssa tulee kiire, koska haluaisin neuleen mukaan Kreikan-matkalle, ja lähtö on jo reilun viikon päästä. Vähän jo jännittää... Siis sekä matka että se, saanko neuleen valmiiksi. ;) Takakappale ja toinen etukappale ovat valmiina. Toista etukappaletta aloitin eilen Euroviisuja katsellessa. Silviisii, Suomi.

Ei kommentteja: